Μικρά ζώα

Υπηρεσίες

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ

Συνδυάζοντας τη δεκαετή εμπειρία μας με τον σύγχρονο εξοπλισμό του ιατρείου, είμαστε σε θέση να αναλύουμε σε βάθος κάθε παθολογικό περιστατικό. Έτσι, βρίσκουμε την αιτία του προβλήματος και προτείνουμε θεραπείες εναρμονισμένες με τα σύγχρονα κτηνιατρικά δεδομένα.

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ

Η παρουσία πέτρας στα δόντια αποτελεί συχνό φαινόμενο. Αυτή σε συνδυασμό με άλλες οδοντιατρικές παθήσεις έχει ως αποτέλεσμα τη δυσοσμία του στόματος. Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι ο πόνος που συνοδεύει και οι παθήσεις στις οποίες μπορεί να προδιαθέσουν οι παραπάνω καταστάσεις. Στο ιατρείο αξιοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό πραγματοποιούμε καθημερινά οδοντιατρικούς καθαρισμούς καθώς και εξαγωγές δοντιών όπου αυτές απαιτούνται.

ΠΡΟΛΗΨΗ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ

Η προληπτική ιατρική αποτελεί τον σημαντικότερο τομέα στην υγεία των μικρών μας φίλων. Αυτό διότι μεγάλο μέρος των παθολογικών καταστάσεων μπορεί να προληφθεί λαμβάνοντας κατάλληλα μέτρα. Στο ιατρείο μας δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι αυτό, συμβουλεύοντας κατάλληλα τους ιδιοκτήτες παρέχοντας τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για τη πρόληψη πολυάριθμων νοσημάτων, όπως η Λεϊσμανίωση (Καλα-Αζάρ), Διροφιλαρίωση (σκουλήκι της καρδιάς), Ερλιχίωση, Πυομήτρα και Καρκίνοι του μαστού. Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες διευκολύνονται από τη χρήση μεγάλου αριθμού μηχανημάτων που είναι εγκατεστημένα στο ιατρείο μας και συμπληρώνονται από τον εκτεταμένο χειρουργικό και οδοντιατρικό εξοπλισμό του ιατρείου.

ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ

Στον χώρο μας πραγματοποιούνται κουρέματα και μπάνια των πιστών σας φίλων. Ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος με μεγάλη μπανιέρα και επαγγελματική μηχανή στεγνώματος διευκολύνει την παροχή των υπηρεσιών αυτών, δίνοντας άριστα αποτελέσματα.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ

Η χειρουργική αποτελεί αναπόσπαστος τομέας της κτηνιατρικής καθώς ένα σημαντικό ποσοστό των περιστατικών απαιτούν κάποιου είδους επέμβαση. Έτσι, στο ιατρείο μας λειτουργεί χειρουργικός χώρος με πλήθος μηχανημάτων για την πραγματοποίηση της κάθε επέμβασης. Ταυτόχρονα, στον ίδιο χώρο λειτουργεί αναισθητική μηχανή και πλήρης εξοπλισμός για τη στενή παρακολούθηση των ζωτικών λειτουργιών του ασθενή κατά την αναισθησία. Έτσι, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αποτελεσματική χειρουργική θεραπεία στις περιπτώσεις που το απαιτούν και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΝΟΣΗΛΕΙΑ

Πολλά από τα περιστατικά που αντιμετωπίζουμε καθημερινά απαιτούν νοσηλεία και υποστήριξη με ορό, ηλεκτρολύτες, θερμοφόρες, χορήγηση ενέσιμων φαρμάκων καθώς και στενή παρακολούθηση. Η παρουσία 2 χώρων νοσηλευτηρίου στο ιατρείο μας διευκολύνει την υποστήριξη των ασθενών αυτών.

ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Κατανοούμε ότι η προσκόμιση στο κτηνιατρείο ειδικά των μεγαλόσωμων σκύλων μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη για εσας. Για τον λόγο αυτό, το ιατρείο προσφέρει κατ’ οίκον επισκέψεις για τη χορήγηση εμβολίων και την αντιμετώπιση περιστατικών, όπου αυτό είναι εφικτό. Οι περιοχές που εξυπηρετούνται εκτείνονται από τη Νέα Αγχίαλο μέχρι και τη Νεάπολη Βόλου. Πιο απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να εξυπηρετηθούν κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΓΑΤΩΝ

Μπορεί να χρειαστεί να λείψετε για κάποιο χρονικό διάστημα και ανησυχείτε ποιος θα φροντίζει τη γάτα σας. Το ιατρείο διαθέτει κατάλληλα διαμορφωμένα δωμάτια για βραχυχρόνια ή μακροχρόνια φιλοξενία γατών, εξοπλισμένα με πολυάριθμα παιχνίδια για να τις κρατούν απασχολημένες και να τις βοηθούν να προσαρμοστούν στο χώρο.